Checklist zzp’ers

Zzp’ers hebben geen werkgever maar zijn zelfstandige ondernemers die hun eigen product of dienst aanbieden en voor verschillende opdrachtgevers werken. Er is geen sprake van een arbeidsverhouding.

Bent u zzp’er en wilt u een huis kopen? Met onderstaande checklist bereidt u zich optimaal voor op uw hypotheekaanvraag. Als u de vragen in de checklist voor uzelf beantwoordt, heeft u alle informatie die nodig is om het gesprek aan te gaan met uw bank of adviseur.

Checklist flexwerkers

Flexwerkers werken voor een werkgever. Ze hebben geen vaste aanstelling, maar een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (tijdelijk contract). Dit kan in verschillende vormen. Ook mensen die voor een uitzendorganisatie werken, worden tot de groep flexwerkers gerekend. Flexwerkers hebben volgens de wet geen vast inkomen.

Bent u flexwerker en wilt u een huis kopen? Met onderstaande checklist bereidt u zich optimaal voor op uw hypotheekaanvraag. Als u de vragen in de checklist voor uzelf beantwoordt, heeft u alle informatie die nodig is om het gesprek aan te gaan met uw bank of adviseur.

Ga naar de checklist voor zzp’ers
Ga naar de checklist voor flexwerkers